|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 20:52 |
hocam merhaba, 14 aylık 9300 gr 75 cm yeğenim, kasım ayınnda bronşiolit oldu. O zmn tıkandıgında flixotide ventolin ve atrovent nebulü 3 saatte bir 1 hafta kullandık. 2 günde hırıltı geçmişti. Ablama buharları kullanmaması gerektiğini söyledim ama çocukta soluunum sıkıntısı vardı. On gün önce tekrar öksürük başladı viral bir durum dendi sonrasında belirgin hırıltı ve sol akciğerde vising var dendi günde 4 kez ventolin ve günde 2 kez flixotide verdik. İlk hafta ateş olmadı . Hafta sonuna dogru 3 gün ateşlendi şuan ateşi yok . 10 gündür bu havaları kullanıyor ama hırıltı ve ciğerdeki ıslıkta değişiklik yok bugün yine dinletti.Ciğer filmi çekildi .Tahlil yapıldı .Temiz çıktıgı söylendi . İnatçı bronşiolit dedi dr ve prednol iğne yaptırmamı söyledi birde azro antibiyotik verdi . Havaya devam dedi . tahlil sonuçları linkte hocam.. açık tenli olduğu için, ailede astım öyküsü olduğu için, daha önce ürtiker süt alerjisi yaşadığı için ve 2 ayda 2 kere bronşiolit olduğu için astım olabilir demişler.. https://www.dropbox.com/sh/mxdtdshfsb39si2/AADWLn0FPKKs6u4I1Z_HVcO7a?dl=0 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soylenen teshislerin ve yapilan tedavilerin TAMAMI yalan ve yanlis... 1- HIC bir zaman antibiyotik gerekmemis... 2- Verilen Astim ilaclari sayesinde, bu yasta bu kadar sik hasta oluyor, farkinda degilsiniz.. 3- Daha bu yasta Kortizonlu spreylerin ve IGNElerin kullanilmasi, gelismesi uzerine olumsuz etki yapacak... 4- Bronsiolit'in Rontgen bulgusu YOKTUR... "Sahtekarligin 3 safhasindan" ilk ikisini, size basari ile uygulamislar!! Butun basiniza gelenler hep uyguladiklari bu sahte tedaviler yuzunden.. Ventolin ve Flixotide hic kullanmasa idiniz, bunlar basiniza gelmeyecekti!! Cok okumaniz gerekiyor....COOOK!!! |
|
![]() |
|
aycakerem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aycakerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu dediklerinizin hepsini biliyorum ablama defalarca söyledim inanmıyor bana. ben çocuklarımı sizle
büyüttüm. Bir de sizin ağzınızdan duysun belki anlar. çok teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|