|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2018 Saat 17:41 |
merhaba dr bey arkadasim icin soruyorum.8 aylik bebegi var. 2 ay once ek gidaya gecmis ama cocuk yemiyormus. yemegi agzinda tutuyormus ve 45 dk kadar. sutum yeterlimi bilmiyorum diyor, sonucta yemeden sadece emiyormus. ve surekli, gaz sancisi gibi , agliyormus.
ne yapabilotim diye soruyor? tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece anne sutu ile beslemede; benim annelerim arasinda, REKOR: 2 senedir... Ama, 1982'den beri 6 anne basarabildi!! SAKIN; Turk doktorlarinin yalanlarina kanmayin.. Kilosuna bakin, kilosu normal veya fazla ise SAKIN ek gida baslamayin.. Turk cocuk doktorlarinin bu "Ek gida" sevdasinin sebebi: 6. aydan sonra asilar bittigi icin, aileler doktora eskisi gibi her ay gitmemeye baslarlar.. Onlari tekrar her gitmeye mecbur birakmanin en etkili yolu; "Sebze corbalaridir"!!!!! Her ay farkli corba anlatacaklar.... "-Obur ay mutlaka gelin, corbalarina Maydanoz ilave edecegiz..." sacmaligi gibi sacmaliklari dinleyeceksiniz.. Siz benim beslenme ile ilgili anlattiklarimi okuyun.. |
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
diger yazdiklarinizada bakacagim. kiz bebek 2 kilo dogmus. boy 65 kilo 6600 normal mi ? surekli aglamalarinin sebebi ne olabilir ? tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
8 aylik olmus bir bebek, ac kaliyorsa(!), ilk baslanilacak olan gida, "kutu sutleri" olmalidir.. ONCE bir sut deneyin.. Bakalim bir problem cikacakmi??? Cikmiyorsa, devam edersiniz, her gun miktar ve ogun sayisini arttirirsiniz. SAKIN Turk doktorlarinin sut aleyhindeki yalanlarina inanmayin..Dun anlattim, o yaziyi bulup okuyun.. Gerisi eski maillerde cok anlatildi, oradan okuyun.. Her gun banyo yaptirin, cocugu az giydirin, sakin terletmeyin.. Cok terlettiniz ise, su kaybi olusmus olabilir, arada bir su teklif edin, istedigi kadar icsin. |
|
![]() |
|
dunku yaziniza baktim hemen , arkadasa gonderdim. ayrica kilo boy tablonuza da baktim, bebegin kilo ve boyu az gözüküyor. burdaki dr.lar gelisim geriligi demis. ve hergun 2 tane smilac 200 ml enerji icecegi vermis. ama bebek icmiyormus.siringayla bile denemis.
|
|
![]() |
|
dunku yaziniza baktim hemen , arkadasa gonderdim. ayrica kilo boy tablonuza da baktim, bebegin kilo ve boyu az gözüküyor. burdaki dr.lar gelisim geriligi demis. ve hergun 2 tane smilac 200 ml enerji icecegi vermis. ama bebek icmiyormus.siringayla bile denemis.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O tablo: 3.5kg dogmus bebekler icindir.. Kucuk doganlar, bu degerlerin altindadirlar.. Muhim olan, geriden de gelse, muntazam kilo alma varmi; ona bakilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|