|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam siz herzamanki gibi içimi rahatlattınız ama resimlerdeki gibi gozonunde bir yamukluk soz konusu. Sizce kesin birsey yokmu baska bir doktora goturmeme gerek yok mu? Size baska acılardan da foto yollayabilirim? Sertlestiği bir anı yakalayamadım.. Biraz sertlesir gibi oldu bir kere ama yine yamukluk vardı ucunda. Birde çiş sag tarafa yapıyor. Bana bu konu hk. Biraz bilgi verebilir misiniz lutfen?
En derin saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
PENILE TORSION:
Kitap soyle diyor!!! " The defect has primarily cosmetic significance and correction is unnecessary if the rotation is <60degreees from the midline." Turkcesi, hadise kozmetik olup, 60 dereceden az egimli olanlarin, duzeltilmesine gerek yoktur. Sizinkisi, 30-40 derece civarinda. Birde, penisin altina bakin, orada bir cizgi goreceksiniz, bu cizginin resmini gonderebilirmisiniz??? Eger, penis boyunca, muntazam olarak goruluyorsa, zaten bir sey yok demektir. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam iki resim yolluyorum size ekte. Raphe deniyor zannediyorum testislerin bitiminden sonra dumduz devam etmiyor. Cok az sagdan baslıyor ve sonra yukarıda tekrar saga kayıyor.
![]() ![]() Saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117864 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet; "raphe" denilen cizgi biraz donuk. Alttaki resim pipinin her zamanki durusunu gosteriyor ise, buradaki Torsiyon, 60 dereceden fazla. Bir Cocuk Cerrahina gosterin.Yok, o sekli siz verdiniz ise, gene durum supheli demektir.
SAKIN benim haberim olmadan bir cerrahi mudahale yaptirmayin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam Size ilk yazdıgımda zaten ist uni cocuk cerrahi ve uroloji ye gitmiştik. Dr. bize bu durumda Turkiye'de ameliyat yaptıklarını soyledi. Torsiyonun %25 oldugunu soylemişti. 6-18 ay arasında ameliyat olabilecegini yada 6 yasına kadar bekleyip gecip gecmeyecegini beklememizi soyledi. Kişisel fikrini sorunca bize bıraktı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|