|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayat1977 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayat1977
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2015 Saat 18:36 |
Merhaba hocam...4,5 yasında kızım var yaklaşık 2 senedir sürekli hastayız neredeyse ayda 1 antibiyotık kullanıyoruz allerjik astım tanısı konuldu sürekli öksürük burun tıkanıklığı akıntı şeklinde devam ediyor.ventolin kullandık o biraz iyi geldi sürekli kullanmak istemiyorum ama bu sekildede hastalık düzelmiyor ne yapmalıyız ...küçük kızımda 4,5 aylık oda yaklaşık 3 haftadır öksürük ve burun tıkanıklığı akıntısı var küçük olduğu için ilaç kullanmıyoruz balgam atamıyor onun için ne yapabiliriz teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta, zaten; "allerjik astim" tanisi almayan Turk cocuk yokki!!! Turk cocuk doktorlari o kadar sahtekarlarki, her oksurene Allerjik astim diyorlar..
Bu yastaki cocuklarin hepsinde. 2-3 kis cok hastalikli gecer. Bu konuyu okuyun. Yuzlerce kere anlatildi. Bilhassa; Turkiye'de yaygin olarak uygulanan sahtekarligi ve bu sahtekarliklarin, nasil 3 Safhada yapildigini iyi ogrenin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|