Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kabızlık ve tuvalet eğitimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkabızlık ve tuvalet eğitimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
masture Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: kabızlık ve tuvalet eğitimi
    Gönderim Zamanı: 10 Eki 2009 Saat 17:31
 merhaba özlem hanım !
 benim 2 yaşında bir kızım var . 3 gün oldu tuvalet eğitimiyi başladım . geceleri  hiç altını islatmiyor . gündüzleri  ben görmediğim zamanlarda en çok bir kere islatiyor . kızımın kabızlık problemi vardı . geçen gün  doktor kadir beydin sordum ve bir ilac tevsiye etti . bende  o ilacdan verdim  ama kızım   tam 6 gün oldu  büyük tuvaletini yapmiyor . meywede yiyor anne sütü aliyor . acaba  tuvalet eğitimi daha da kabız olmasına sebep olurmu ? 
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 13:32
tuvalet eğitimi sırasında çocuklar kakasını tuvalete yapmak istemeyebilirler ve kabız olabilirler. tuvalette çocukların kendini güvende hissetmesi(ayağının yere deyip tuvalet içine düşecek gibi olmamak mesela), TUVALET YAPIP yapmamasının sizce önemli ve onu sıkıştıran bir konu gibi algılamaması çok önemli. gerekirse eğitime bir süre ara da verebilirsiniz 
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.