|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayazin_annesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2018 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazin_annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şub 2018 Saat 03:35 |
Hocam 33 aylık oğlum var. 22 ay anne sütü ve mama aldı. 9 aylıkken ilk antibiyotiği aldık. Tonsilit teşhisiyle. O günden beri neredeyse her ay alıyoruz. Yüksek ateş de eklerse mutlaka prednol. Ayrıca antibiyotiği kusuyoruz. Her türlüsünü meyve suyuna bile katılsa. Bu yüzden arada iğneye başvuruyoruz. 18 aylıkken alerji uzmanına götürdük babamız alerjik astım. 10lu panelde sadece küf alerjisi çıktı. Airfix kullandık. 2 ayda bire döndü. Teşhisimiz hep aynı. Bitmeyen geniz akıntısı tonsilit kulak kırmızı. Bu kış zespira da işe yaramıyor. Avamy spreyi 2 ay kullandık. Bıraktık. 10 novosefin üzerine şuan sadece zespira kullanıyoruz. Ama burnumuz yine tıkalı. Kbb uzmanı 3 ay önce kamera ile baktı. Geniz eti vs yok. Reflü olabilir dedi. Boyu 103 kilosu 15. Endoskopiden korktuğum için ve şurup vs ile tedavi olmadığı için gitmiyorum. Herşeyin sebebi reflü olabilir mi?
Düzenleyen ayazin_annesi - 03 Şub 2018 Saat 04:52 |
|
Oysa 'Sevin' dedi Tanrı! .. Hesapsız ve çıkarsız. ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117569 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 9 aylik iken; "tonsillit teshisi" !!!1- 9 aylik iken "tonsillit" teshisi. Bu da guzel!!! Bakalim bu Turk doktorlarindan daha ne cevherler duyacagiz... 2- Bir defa "Prednol" (Kortizon) atesli hastaliklarda verilirse, hicbir zaman doktorlardan CIKAMAZSINIZ... 3- Hic tuhafiniza gitmiyor mu??? NIYE 33 ay boyunca hic Grip teshis edilmedi?? Tipik bir Turk cocuk doktoru sahtekarligi... 4- Tabiiki; o sahtekar KBB doktoru da;"Reflu" diyecek!! Turk doktorlari: Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezlerki!!! Gitmediginize iyi ediyorsunuz.. Zira cocugunuza, (tam aksine) daha kotu yapacak ilaclar verilerek sizi, biktirmaya ve Ameliyat, endokskopi gibi masrafli islemlere razi edecekler. Turkiye'de artik sagligin civisi cikti!!! Anladiniz mi simdi niye SAHTEKAR TURK DOKTORLARI, hic Grip teshis etmezler!! Simdiye kadar yapilanlarin tamami sahtekarliktan baska bir sey degildir.. Siz sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Bu suratlarina tukurulesi doktorlara da bir daha gitmeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|