|
Teşekkür ederim.. iyi ki varsiniz.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyabasak ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asyabasak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haz 2025 Saat 16:53 |
16 yaşındaki kızımın ilk doğumuyla başlamıştı sizi tanimam.. sizin bilgilerinizle büyüttüm .. öyle güveniyorum ki size. Yeni dogum yapmış bütün tanıdıklarıma sizin isminizi veriyorum halen.. lütfen kadir hocamın ekoluyke büyütün çocuklarınızı diye.. 8 yaşındaki oğlumun kulak agrisitla , bilgilerim geri ket giderek yine yıllar önceki sizden ogrendiklerimle tedavi efiyorum şimdi... Gerçekten sizi tanimak , sizi okunak ve size güvenmek harika bir duygu... Allah razı olsun sizden..
|
|
güzel kızım benim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117211 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler.
Şimdi 35 yaşında olan hastalarımdan, çocuklarını benim usüllerle büyütenler de var. Maalesef, zaman çok değişti. İlerde bu soygun düzeni düzelir mi, bilemem.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|