Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oynatmaya az kaldı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoynatmaya az kaldı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nunu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2012 Saat 10:38
gaz sancısı olduğunda çok ağlayınca ben kolik müzikleri dinletiyorum,uyumasa bile rahatlıyor,bir deneyin isterseniz.

nunu
Yukarı Dön
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2012 Saat 11:38
merhaba Ebrarcım, ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım. 1yıl çektik...saç kurutma makinesini dene...çocuğa anne sütü dışında birşey vermemeni öneririm ben. sadece çocuğun bağırsak sindirim sistemini yorarsın..bu bir süreç, şuanda zor durumdasın...ama emin ol hiç biri çözüm olmayacağı gibi istemeden zarar da veriyor olabilirsin. kaka yapması herkesin değişiklik gösterir. Alp günde 10 defa da kaka yapıyordu ama dehşet gazlıydı...onun kakasını temizlemekten kendime sıra gelmiyorduLOLLOLLOLeğer kakası normal kıvamdaysa sorun yok, sert top topsa az besliyorsun demektir. senin yediklerinle de pek alakası yok, ben de senin gibi gaz yapıcı hiç birşey yemiyordum ama malasef bir işe yaramıyordu...tamamen şans, çocuğun yapısı ile ilgili...sabırlı olmaya çalış, bulduğun her fırsatta uyu...sütün azaldıysa sadece ısırgan otunu al kurutulmuş olanını kaynar suyun içinde beklet, günde 1-2 fincan iç. 1-2 fincan da rezene iç...dinlen. yeşillik ye...emzir...geçecek bunu unutma, sonsuza kadar sürmeyecek..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2012 Saat 01:38
merhaba öncelikle rabbim sabır ve güç versin size...çok zor ve yorucu günlerinizdesiniz.arkadaşların da söylediği gibi bu bi süreç ve geçicek inşallah...bebişe farklı şeyler denemek aslında pek iyi değil ama insan çaresizlikten her yolu deniyor.bir de çörek otu deneyin ben oğlum 2aylıkken 3-4 taneyi yarım fincan suda kaynattım.ılıyınca damla damla verdim iyi geldi.umarım sen de iyi sonuç alırsın. aileniz daha fazla size yardımcı olsun...sizin huzurunuz bebişin huzuru demek annesi...üzmeyin kendinizi öğrenicek o da inşallah...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.