|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağu 2017 Saat 13:26 |
Hocam merhaba,
Tam 1 aylık kızım var. 3100gr doğdu, şuan 4350gr. Sadece anne sütü alıyor. Bu ara kakası çok tazyikli ve yeşil olmaya başladı. İlk kızımda sizden çok emekten olduğunu öğrendiğim için sorun etmiyorum, tabii buna bağlı ağlamaları da oluyor. Yalnız biz şuan tatildeyiz ve denize giriyorum. Acaba denize girdikten sonra emzirmekte bir sıkıntı var mı? Yani süt soğur mu? Gaz yapar mı? Herkes aynı şeyi söylediği için sormak istedim. Teşekkürler
|
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Memedeki sutun "sogumasi" diye bir sey yoktur. 2- Diyelim ki; sogudu(!)...... Soguk sutun de bir zarari yoktur.. 3- Soguk yemek; ne zamandan beri "GAZ" yapiyor?? O; "herkes", 3 kurus dogru bilgiye sahip olsalardi, Turkiye, "Cocuk olumlerinde" Avrupa sampiyonu olmazdi..
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Çok teşekkür ederim Hocam. Burada bir ebe, bana kavun karpuz yeme, soğuk su içme, denize girme, 6 öğün beslen, çocuğu çorapsız gezdirme diye uzun uzun tembihledi. Artık duymazdan geliyorum çünkü münakaşa etmek istemiyorum. Yıldım. Bazen benim bile aklımı karıştırıyorlar. Teşekkürler hocam
Düzenleyen ozlem_azra - 22 Ağu 2017 Saat 00:00 |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117847 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Goruyorsunuz, Turkiye'de, Saglik calisanlarinin perisanligini.. Hala 19.Asir agzi ile konusuyorlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|