ATEŞ VE TEDAVİSİ YAZINIZI okudum öncelikle bilgileriniz için sonsuz teşekkürler
Dr. Bey oğlum emir (sadece ateş) dün gece koltuk altı 37-37.8 arası ateşle sabahladı, bu süre zarfında uykuya rahat gecmesi için ılık duş aldırdım, devam eden aralıklarda ılık suya batırılmş mendille vücudunu sildim, fitil yaptım ama gecmedi, bugun dr.a goturdum, boğazları cok kotu iltihap olmuş dedi, bende antibiyotik kullanmak istemediğim içinviral mi bakteriyel mi dedim bakteriyel dedi, bunu boğazlarına bakarak anlaması mumkunmudur? siz ağzıda koku ve dilde beyazlaşma varsa demiştiniz ama ilk gun olması hasebiylemi bilmiyorum ama yoğun koku almadım sadece dudakları catlamıştı :(
dolven surup, pen-os 400 ve andorex sprey verdi.
antibiyotiği bugun öğlen yarım olçek ve aksam 20.00 de 1 ölcek verdim, ateşi 38 i gecip, elleri cok soğuk olunca endişelendim acile goturduk ordaki dr.da faranjite benziyor dedi, kullandığım ilaçları gosterdim yarım doz novalgin vurdurdu eve geldik, su an oda ısısı yuksek olmayan odada yarı soyunuk uyuyor yaşadığım bu sürecte doğru ve yanlışlar nelerdir?
heryerde okuduğumda en iyi ölçüm makat yazıyor sizce atesini nasıl olçmeliyiz? kulak ölçerler ne kadar doğru??
oğlum hiçbirsey yemiyor herseye acı diyor sadece su içiyor antibiyotiği ac karınla vermemein zararı var mıdır? sürekli uyku eğiliminde akşam 21.00 den sabah 12.00 ye kadar uyudu.
son olarak yapılan son ölçümde oğlum 27.ayında 11.650 87,5 cm. değerlendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler
Düzenleyen fatmabek - 15 Kas 2008 Saat 13:28