|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah omrunuze hayr katsin inshallah.
Her daim duacinizim...
|
|
![]() |
|
hacizade ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2008 Konum: Sanliurfa Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar merhaba doktor bey,
KAfam yine karisti.REyyan 2ay 22 gunluk ve dun itibariyle 4520gr.20gun once 4000di.3gun once ise 4410.yani uc gunde yuz gr aldigini farkedince rahatlamistim.ANcak bu aksam uykuya dalmakta zorlaninca yine memede kalmak istiyor sandim.gogsumu sıktım sut damla damla gelince verdim mamayi 60cc.guzelce icti. hatta bir ara cekince agladi.doyunca da mizlanmadan yatti. her aksam cogunlukla mizlaniyordu yatagina koyunca ve emzikle avutuyordum.birkac dakka icinde uyuyordu bazen de bir tur daha emziriyordum. bu aksam da bir tur daha vereyim mi dedim ama zaten iki tur donmustum her memeyi. geceleri ise bor kere emiyor ve zorlanmadan daliyor. o halde aglayip uykuya gecmekte zorlandiginda aar azar mama mi teklif etmeliyim? gunde bir ya da iki kaka yapiyor sari bazen yesil. cok yedirip kilo alsin derdinde degilim. cok direndim mama vermemek icin ama rahatca uyudugunu gorunce de uzuldum acaba bosuna mi bunca zaman emzikle oyaladim cocugu diye. tam. da 1 ayimiz kalmisti mama derdinden kurtulmaya. ne yapmali sizce? ara ara mama devam mi dersiniz? yoksa varsin memede cok kalsin az daha mamasiz sabir mi dersiniz? Sabaha yesil kaka yaparsa mamayi bosa vermis oldugumun gostergesi midir? tesekkurler
Düzenleyen hacizade - 16 Nis 2015 Saat 23:01 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne memesini, oncelikle verin, yetmeyen yerini alabildigi kadar, mama ile tamamlayin.
Kakanin;civik-yesil olmasi onemli degildir. Evet, cok yedigini gosterir ama, rahatsizlik vermiyorsa, kafaniza takmayin, aynen devam edin. Sanci olursa; meme veya mama aralarini acmayi dusunuruz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|