|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2015 Saat 22:30 |
Kadir hocam 5.5 yaşındaki kızım bogazında bir şikayeti oldugunda ya da grip oldugunda yarım limonu ılık suyla içiriyorum.yine bogazı acıdığını söylediğinde yarım limon suyu ve bir kahve fincanı ılık su iöirdim 4 gün.fakat son 2 gün sabaha karşı ağzına tükrük gibi kusmuk gibi şeyler geliyor ve onları yutmaya çalışıyor.limon
fazla gelmiş ve çocugu reflü yapmış olabilir mi.bir de balsız içirmiş oldugum için midesini gastrit falan yapmış olabilir miyim. Bir yandan da geniz akıntısı var sanki.sabaha karşı öksürüğü var.umarım midesini limonla hasta etmemişimdir hocam.cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum hocam.şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limon "Reflu" yapmaz.. Nereden cikariyorsunuz??
Reflu hadisesi; midenin ust kapaginin anatomik olarak, yetersiz olmasi ile ilgilidir. Son derecede nadir bir durumdur. Siz Turk doktorlarina bakmayin, onla her kusmaya; "Reflu" derler. Mide'de olan asit; yeryuzundeki en kuvvetli asittir. Limon, o mide asitinin yaninda, Devede kulaktir. Ayrica da; zarar verecek olsa, mideye degil, yemek borusu veya agiz icine zarar verir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 May 2015 Saat 02:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|