Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkürler ve mutlu yıllar...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTeşekkürler ve mutlu yıllar...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 16:32
Asıl bizler size bu işi bukadar kaliteli ve seviyeli yaptığınız için teşekkür ederiz.Yeni bir yıl yeni başlangıçların habercisidir,sizde umarım asla yenilmez ve çok başarılı olursunuz tüm sevdiklerinizde.Sabırsızlıkla yeni projelerde buluşmak üzereClown..........
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 20:22

Yeni yıl hepimize mutluluk getirsin. Hep güzel günlerde görüşmek üzere...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12436
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2008 Saat 00:07
Hülya hanım,iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Herkes yeni yılda yeni umutlar taşıyarak girer.Dilerim herkesin umutları yeşerir.Programın kaldırılmış olması beni üzdü.Mutlaka seviyeli programınızı yayınlayacak bir kanal çıkacaktır....
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2008 Saat 01:37

merhaba hülya hanım.bende,gönlünüzden geçen bütün güzelliklerin gerçekleşmesini diliyor,haluk bey ve güzel meleğiniz duruyla sağlıklı,mutlu,beraber nice güzel yıllar geçirmenizi temmeni ediyorum.
        bende proğramınızı geç bulup çabuk kaybedenlerdenim maalesefCry.ama kaybettim demem doğru değil tabi,inşallah daha çok izlenen,bol ve seviyeli seyircisi olanWink ve kıymetinizi her zaman bilecek yeni bir kanalda,en kısa zamanda yine buluşup,dediğiniz gibi,çocuklarımızı birlikte büyüteceğizTongue.sitenize üye olduktan sonra,ne kadar samimi ve sıcak dostlukların kurulduğunu gördüm,bende kurdum ve bazı arkadaşlarımla yazıştığımda,şimdiye kadar üye olduğum sitelerden çok farklı olduğunu,sizin ve haluk beyin,üyelerinize verdiğiniz önemin,değerin çok hoşuma gittiğini anlattım.çok farklı ve çok samimi bir siteniz,artık sitemizWinkvar sizi yürekten kutluyorumClapClapherşey gönlünüzce olsunClown

Düzenleyen reyyan - 04 Oca 2008 Saat 01:53
Yukarı Dön
gulay comlek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2008 Saat 13:18
Pes...
Gebelik ve çocuk yetiştirmede karşılaşılan sorunların çözümlerini yetkili ağızdan alarak bize ileten, beslenmeden oyuna çocuklarımız için doğru olanı öğreten bir tanecik program vardı o da kaldırıldı.
Ne için?
Yavuz beyin mankenli şarkıcılı sulu şakalı programı için..
Çocuklarınıza bir yaşından önce tv seyrettirmeyin diyor ya uzmanlar , keşke mümkün olsa da ömür boyu izlettiremesek.. Malum konsept diye bir şey var :(
Ey hanımlar, ey anneler seyredin sultanlari, ballari petekleri.. Yormayın kafanızı, düşünmeyin. Boşverin bebeğinizi  nasıl en sağlıklı yetiştirebilirim kaygılarını.En önemli şey eller havaya!!!
Yazık şu düştüğümüz duruma :(
Geçenlerde çalışan anneler yararlansın akşam saatlerinde de bu program yayınlansın diye mail atmıştım artık o maili nasıl anladılarsa kıt zekalılar..
Şimdide bir protesto maili attım.
Artık isteselerde tv8  e dönmesin zaten Anne olunca anladım. İnşallah ne kadar önemli bir program olduğunun bilincinde bir kanal sahiplenir bir an önce..
Yüreğinize , emeğinize sağlık Hülya Hanım..

-
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.