Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DESTEK BEKLİYORUM!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDESTEK BEKLİYORUM!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 23:21
sizden çok şey öğrendik ve öğrenmeye deva ediyoruz hülya hanım,proğramlarınızıda çok samimi ve öğretici buluyor,izlemeye devam diyorum,dezteğimiz sizinle...
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2010 Saat 00:59
bende dıger arkadaşlar gıbı üzüntülü sancılı dönemımde tanıstım sızlerle.... 3 aylık kızıma dudagı için dr ararken ama sonra sıze oyle bır sarılmışımki kızım 3 yaşını bıterecek ve hala burdayım ve hala çookkk şey öğrenıyorum sizlerden....
her zaman destekçinizim, her yerde de duyuruyorum bu güzellikleri... cıne 5' te de olacağım ....
Yukarı Dön
crazy_angel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2010 Saat 11:36
Allah yolunuzu açık etsin. Hem çocuklarımızı hem de bizleri büyüttünüz. Siz göremesenizde arkanızda koca bir ordu var. Ben ve oğlumda tüm samimiyetimizle arkandayız.
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2010 Saat 23:25
tüm gebeliğim boyunca evde istirahatliydim ve hergün inanın bu program izledim. gerçekten faydalandığım bir çok bilgi oldu. şimdi çalıştığım için çok fazla imkanım olmuyor izlemeye. ama şöyle bir sözüm olsun ben şuan servis hemşireliği yapıyorum oturup izleyemesemde hergün bu saatte odamdaki  tv yi bu kanala ayarlayıp açık bırakıcam. artık fırsat buldukça izlerim. iyi şanslar Hülya hanım. yolunuz açık olsunLOLLOLLOLLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.