Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen göz kanlanması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen göz kanlanması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen göz kanlanması
    Gönderim Zamanı: 16 Saat 30 Dakika önce Saat 23:57
Kadir hocam merhabalar, öncelikle iyi bayramlar dilerim. Hocam sormak istediğim 9 aylık bir oğlum var ve gözü bayramın ilk günü kanlandı. Gözü ilk doğduğundan beri iki üç kere daha kanlandı, onlardan yola çıkarak gene aynısı zattettim bir şey yapmadım. Ertesi gün çapak olunca netira göz damlası kullandım. Kullabdıktan sonra 3 4 saat sonra diğer damlayı damlattım ama değişen bir şey yoktu. Aynı ilacı ertesi gün de aynı şekilde kullandım ama fayda etmiyordu, kızarıklık artmış ayrıca diğer göze de geçmişti. Ilık suyla sürekli temizlik de yaptım ama daha kötüye gidiyordu. Akşama doğru acile gittim size de ulaşamadım uygulamada sıkıntı vardı ama şimdi baktım  normale dönmüş hemen yazdım hocam. Doktor, bebek uyuyordu gözlerini bir türlü açmadı biz de fotoğraf çekmiştik onları gösterdik ama çapakları dışardan belliydi öyle olunca alerji zannetmiyorum mikrop büyük ihtimalle dedi. Bu arada hocam doktor çocuk doktoru göz doktoru değil, gerekli görürlerse göze sevk ederlermiş. Netira kullandığımı fayda etmediğini söyleyince suni gözyaşıyla tobrased verdi. Eczaneden aldım tobrasedi üstünde gğnde bir kere yazıyordu. Ama 4*1 yapıyoruz normalde. Eczaneyi aradım neden bir kere diye doktor öyle not düşmüş dedi. Bebek küçük diye mi hocam farkeder mi dokuz aylık ta olsa günde dört kere bir damla mı damlatıyoruz yine. Bir de hocam diğer ilacı netirayı iki gün kullandım şimdi bunu kaç gün kullanayım, az önce damlattım zaten Kadir hocam diğer damla saatine yazar cevap diye düşündüm. 
Hocam kısaca netirayı iki gün kullandığım içşn tobrased üç gün mü kullanayım yoksa beş giün tamamlanacak mı
Bir de
Tobrased dokuz aylık oğluma günde kaç damla damlatmalıyım
Teşekkürler hocam iyi ki varsınkz. Bugün size mesaj yazamayınca ve yazdınlarınızda araştırma yapamayınca kendimi yalnız hissettim.. 
ayağınıza taş değmesin hocam iyi gecelere
Hocam çok oldu ama bir de şunu sormak istedi , göz beyazı sağ gözünde pütürlü gibi ve göz siyahına yürüyen beyazımsı saydamımsı bir leke gibi var büyüyor sürekli göz bebeğine doğru yürüyen saydamımsı beyazımsı şey normal mi hocam o neden oluyor
Tekrar teşekkürler hocam iyi geceler
Yukarı Dön
alaaddin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 142
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 8 Saat 16 Dakika önce Saat 08:11
Hocam günaydın, şimdi uyandı çapak azalmış tobrased den sonra ama kaşıntı hala devam ediyor ve gözdeki kanlanma da aynen devam hiç azalma olmamış. Devam edeyim mi ilaca i, yaron göz doktoruna götüreceğim inşallah yarına kadar ne yapabilirim hocam, sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 37 Dakika önce Saat 09:50
5 gün, günde:4x1, her 2 göze damlatılacak. Hangi şartta olursa olsun bu değişmez.
Göz damlalarında erişkin/çocuk farkı yoktur! 
Gözleri 1 günde düzelse bile, en az 5 gün kullanılacak. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.