tekrar merhaba dr. bey..
cevaplarınız için ne kadar teşekkür etsem az olur...sorulara o kadar çabuk ve anlaşılır cevaplar veriyorsunuzki ..içimiz çok rahatlıyor...tekrar teşekkürler iyiki varsınız iyiki buradasınız:)
sorum şu hocam:
1...ben bugün çok afedrsiniz hafif ishalim... bebeğimin karnındanda resmen gluk gluk sesleri geliyor sanki sıcak su torbasını sallarken çıkan ses...yani midedesi su sesi dr.bey...huzursuz değil kakasıda çok sulu değil ama çok endişeleniyorum ishalmi olacak.yada ishal mi..bebeğim sadece anne sütü alıyor... 2,5 aylık erkek bebek..
2... hocam bebeğin iyi beslendiğini kakasından anlarsınız diyorsunuz peki yapma sıklığından anlayabilirmiyiz...bazen her gün bazende gün aşırı yapıyor...rengi bazen sapsarı bazende yeşilimsi sarı...nereden anlamalıyım hocam...
3... hocam uyutmaya çalışırken acayip ağlıyor uykusu var belli kucağa aldıktan sonrada avazı çıktığı kadar ağlıyor ama o ağlama esnasındada uykuya dalabiliyor..garip bir duurm ama neden sizce...
4...oğlumun saçlarını traş etmemde bir sakınca var mı...bıngıldağı zarar görürmü..yapmak istememin nedeni..saçların gelişimini hızlandırmak..çünkü çok saç dökülüyor...bunagerek var mı(umarım bu sorum için bana kızmazsınız:)
5...bebeğime kalça çıkığı ultrasonu yapılmadı dr.da gerek görmedi ama içimde soru işareti var muaynede belli olurmu çıkık olsa .ultrasonu siz her hastanıza öneriyormusunuz...
..yakın akrabalarda yok...yani hiçbilmiyorum olsa bilirdim sanıırm....
çok oldu biliyorum ama cevaplarsanız çok sevineceğim...
tekrar teşekkürler saygılar...
Düzenleyen şurup - 08 Oca 2009 Saat 23:57