|
Ateş ve göz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dun gece sizi dinledim korkmadım ateşi düşürme dim kadir bey. 39.6 gördük belki daha da yüksek. Gece boyu ateşli ydi sabaha karşı azalarak dindi ateşi. Aslında baştan beri dinlerdim ama bayram gezmesi olunca mecbur vermiştim. Şimdi geriye kızımızı gözler, hapşırık, burun akıntısı, tıkanıklığı, ağzında beyaz aft var ve sürekli uyku hali kaldı. Ama az da olsa bisiler yedi sıvı alımı da yerinde. Kalp atışı da eskisi kadar hızlı değil. Sorulara cevap veriyor şu icebiliyo tuvalete kalkıyor...Sürekli uyku hali korkulacak bir şey mi kadir bey.
Düzenleyen Alaraoy - 6 Saat 60 Dakika önce Saat 13:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşli dönemi atlattı.
Gripli dönem; 1-2 hafta sürer. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|