Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 38 günlük bebeğim hırıltısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum38 günlük bebeğim hırıltısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 38 günlük bebeğim hırıltısı
    Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 08:29
Hocam oğlum 38 günlük.diğeri 3.5 yaşında. Büyük olan biraz hasta oldu sizin yöntemlerinizle atlattık çok şükür velakin küçüğe bulaştırdı sanıyorum.burnu geceleri çok tıkanıyor.serum fizyolojik damlatıyorum pek bir ise yaramıyor gibiydi.dün gece biraz sterimar baby sıktım (0-3 yas diyor üzerinde) hapşurdu burnundan yeşil sıvı sümükler çıktı. Hasta olmuş sanıyorum. Başka bişiye gerek var mı hocam böyle böyle atar mı kendisi? Bu arada beslenmesi normal ve sadece anne sütü alıyor ama biberonla.memeden emerken çok rahatsızlanıp bırakıyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 18:44
Serum fiz yeterlidir, SAKIN; Soguk alginligi, oksuruk surubu gibi ilaclari ( Aferin, Peditus, Asist, Zaditen,ve benzerlerini) kullanmayin...
Yukarı Dön
betuldem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 136
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı betuldem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 19:37
Tamam hocam çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.