|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zynpaydnn_ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2025 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zynpaydnn_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 15 Dakika önce Saat 00:56 |
merhba hocam, iyi bayramlar kendimle alakalı olarak sizi rahatsız ediyorum, doğum yaptım (sezaryen) üstünden 8 ay geçti, bu süreçte en az 8 kez grip oldum, önceleri bu kadar çok grip olmazdım senede belki 1-2 kez olurdu, ağzımda aftlarda çıkıyor belki haftada bir kez, hem bebekle alakalı hem kendi mesleki düzenimle alakalı uykularım çok kalitesiz ve düzensiz, yemek ayırmam sebze meyve et herşeyi düzenli tüketiyorum, kullandığım bir ilaç yada takviye yok (158 cm 53kg) 1.bağışıklığımı nasıl yükseltebilirim 2.doğum sonrası hiç kan tahlili yaptırmadım, yaptırmalı mıyım yaptırırsam özellikle baktırmam gereken bir parametre var mı 3.takviye öneriniz varsa alabilirim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|