|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2018 Saat 22:50 |
Merhaba Kadir hocsm,7 yaşında oğlumu 4 gün önce doktora götürdhm.boğazı çok kötü dedi ve klomaks es600 başladık.yanında parol 250mg verdi.4 gün inip çıkakan inatçı ateş oldu.en son.39,7 olunca pedifen aldım.sadece 39 u geçince bunu kullandım.oğlumun dudak içinde aft ta olustu,boğazinda beyaz tabakalar var.halsiz istahsız yatıyor sürekli,baş ve eklem ağrısıda var.bugün acile gittik tekrar ve kriptik tonsilit oldugunu ve deposilin 1.2 yaptırmamızı ve ertesi gün şuruba devam etmemizi söyledi.oğlun fazla ağladı igneyi duyunca benimde penisilin içime sinmediği için yaptırmadan eve geldik.ilaç aldık size sormak istiyorum bu doğru bir tedavimidir?Ne yapmalıyız hocam antibiyotik hafifmi neden iyilesemedi çocuğum :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Doktorunuz; tam bir "Geri-zekali".. Klamoks ES600 ile dusmeyen atese, ASLA; Penisilin ignesi verilmez. 2- Gerek Deposilin 6-3-3, gerek Deposilin1.2, BIR TEK: Streptokok enfeksiyonlarindan sonra, 1 ay sureli olan koruyucu etkisi icin kullanilir.VE ILK defa yapilacak igne de, DAIMA, Deposilin6-3-3 olmalidir. Takip eden aylarda da korunma istenirse ( Akut Glomerulo Nefrit ve Eklem Romatizmasi gecirmis olanlarda oldugu gibi), o zaman da Deposilin 1.2 ile devam edilir. Turk doktorlari bu konulari bilmezler ve ogrenmeleri de mumkun degildir. Belli ki, VIRAL enfeksiyon!!! Klamoks etki etmemis, hala daha niye antibiyotikte israr edilirki??? Cahilik mi desem, Aptallik mi desem??? Simdi ben bunu deyince, hayatinda hic MRSA enfeksiyonu gormemis okuzler, "Ya, MRSA ise?" diye aptal aptal laf cakarlar... SAKIN HA!! Degil igne, o surubu bile hemen kesin! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Oca 2018 Saat 04:45 |
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için teşekkür ederim,iyi ki varsınız
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|