|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aysenkostak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysenkostak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2017 Saat 19:43 |
Kadir bey merhaba 6 yaşındaki oğlumda genelde grip olduğu dönemlerde tekrar eden burnunun içinde başlayıp dudak kenarlarında kollarında(özellikle bilek çevresi) sivilce gibi ucu olan kızarıklıklar oluyor.şu anda da aynı şey oldu.herhangi bi ateş halsizlik gibi bi rahatsızlığı yok ama burnunda koyu kıvamlı akıntı var.tabi içerde yarada olduğu için genelde içine çekiyor. Size bahsettiğim sivilcenin kolundan fotoğrafını gönderiyorum.kan tahlili yaptırmam gerek sanırım ama bu hiç kolay değil benim oğlan için büyük travma:( o yüzden önce size danışmak istedim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117093 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gelmedi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|