Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anlayamıyorum ???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanlayamıyorum ???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
milk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: anlayamıyorum ???
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 16:57
  merhabalar Benal hanım ;
 benim 11 aylık ikizlerim var . kızım günde 7 - 8  defa kaka yapıyor bu durum doğduğundan beri böyle . dolayısıyla sürekli pişik problemi   yaşıyoruz.( ek gıdalardan sonra pişik oldu ; bu arada c vitamini içeren besinlerden vermemeye çalışıyoruz ) 3 ay önce tahlil yaptırdık herşey normal çıktı . dr umuz kilo alımının periyodik olarak arttığını  söylüyor . şu anda 8 .380 gr doğum kilosu 1.800 gr dı .tahlilleri yenilemeli miyiz ? pişik problemini nasıl çözümleyebiliriz ? bu kadar sık kaka yapması normal midir ?

bir de yoğurtta vermiyoruz pişik yaptığı  için . bu durum beslenmelerini olumsuz yönde etkiler mi ?

çok teşekkürler  : )

Düzenleyen milk - 27 Mar 2008 Saat 17:01
Yukarı Dön
milk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 14:00
benal hanım sorumun yanıtını alabilirmiyim hazır sizi burda bulmuşken sorumu güncelleyeyim dedim çok teşekkürler
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 14:07
Merhaba...
Israrcı  pişik bazı tanıları akıla getirir. Değerlendirilmesi ve tetkik edilmesi gerekir. Doktorunuzdan yardım almanız doğru olur. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.