|
Kulak zarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selimkerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Saat 16 Dakika önce Konum: Anlara Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selimkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 10 Dakika önce Saat 22:57 |
Hocam merhaba 2,5 yaşında oğlum sabah kulağının ağrıması şikayetiyle uyandı hemen iliadin damla damlattım burnuna sonra gün boyu ağrısı geçmeyince 2 kez calpol verdim akşam üstü ağrısı hafiflemiş gibiydi sonra kulağında yeşilimtrak sümüksü sıvı aktığını fark ettim bayağı akmış yazılarınızdaki gibi nemli kağıtla sildim ama endişelendim de her ne kadar maillerinizde zar delinmiş olabilir iliadine devam edin başka bir şey yapmayın deseniz de danışmak istedim zar delinmesine işaret midir bu akıntı antibiyotik vs gerekir mi ne dersiniz yatarken yine iliadin damlatıp yatırdım
Düzenleyen Selimkerem - 16 Saat 38 Dakika önce Saat 23:29 |
|
![]() |
|
Selimkerem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Saat 16 Dakika önce Konum: Anlara Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selimkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak zarı delinmiş. Siz o kulağa "damla" yapmadığınız sürece, yani akıntı içerden-dışarıya olduğu sürece,
kulak kendini tamir eder.
İliadin'e devam. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selimkerem
Hocam teşekkürler peki bactrin yazmıyor dr lar antibiyotiksiz devam edelim mi yoksa başka muadil bir antibiyotik kullanalım mı enfeksiyon riski açısından
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim harici hiçbir antibiyotik, "Orta Kulak Boşluğuna" nüfuz edemez.
Temin edemiyorsanız, kulağını kollayın ve SAKIN Kulak damlası kullanmayın. Roche ilaç firması Bactrim için doktorlara2 tükenmez kalem verse, yazarlar!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|