|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 15:35 |
Hocam anaokuluna giden kizim cuma günü geziye gittiler arabada montlari üzerinde giyimik mis gezi alanina gelince ogretmenleri montlarinizi arabada birakin demis ve tüm cocuklar tişörtlu halde müzenin icine girmisler terli haldeler tabi fazla yürümemisler otobüsten inip müzeye girmişler bugun gunlerden pazar ve sabaha karsi atesi vardi cok geçmeden yatakta kustu gun icinde hala sapsari ve kokulu kusuyor birsey yiyemiyor atesi de var ben gezide usuttugunu düşünüyorum zaten bu hafta gripti birde böyle birsey üstüne geldi şimdi öğretmene ne desem diye düşünüyorum yavrum 6 kere kustu geceyi nasil geçirecek bilemiyorum sonra adimiz pinpirikli anne oluyor arkamizdan neler söyliyeceklerini biliyorum ben hakliyken durumu ankatamiyacagim. Bu havada montlar cikartilip asagiya oyle indirilir mi al uste üşütüp hasta oldu ve kusuyor hocam ne yapayim size danismak istedik o kustukca ağladıkça biz evde sinir küpü olduk teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Usumekle hasta olunacagini siz nereden ogrendiniz???? Belli ki yedigi bir sey (?) dokunmus, arkadan ishal gelebilir, sakin ilac kullanmayin. Mikroplu gida tam olarak kusma ile atilirsa, ishal olmayabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|