|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bilmelmuhtem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Konum: United Kingdom Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilmelmuhtem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 03:18 |
Kadir bey merhabalar,
Oglum 3 aylik oldu 7300 kg civari. Son 3 haftadir emmeyle alakali problemlerimiz var. Once tamamen huysuzlandi emmek istemedi uykuluyken emdi. Sadece anne sutu aliyor ve bottle kullanmiyoruz. Agzinda alt damakta iki tane nokta seklinde beyazlik var. Doktora gittik pamukcuk olabilecegini soyledi. Sizin 1aydan sonra cikmaz dediginizi biliyorum. Ama dogar dogmaz atesli dogum nedeniyle ogluma antibiyotik verildi. Ben de 3hafta kadar kullandim dogumdan sonra ve o surecte hep emzirdim. Bundan kaynakli yararli bakteriler kaybolmus olabilir dedi doktor. Verdigi ilacla emmesi biraz duzelmisti ama 2 gundur yine problemli. Bu dis etinin uzerindeki noktalar nedir acaba? Tekrar gostermeli miyiz zira ilac bitmek uzere ama duzelme olmadi. Tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|