|
Başağrısı titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 9 Saat 39 Dakika önce Saat 11:55 |
Doktor Bey ben devamlı taş düşüren biriyim.42 yaşında bir kadınım. 5 gün önce yine aynı şekilde kasığım ağrıdı. Ağrı kesicilerimi içtim. Yarısı gün titremeye ve başım ağrımaya başladı. Bütün gün üşüyerek ve başım ağrıyarak geçirdim. Parol içiyorum olmuyor. En son teraflu içtim o beni terletti iyi geldi. O günden bugüne gündüzleri iyi oluyor gibiyim yine akşamları titreme oluyor. Ama baş ağrım devamlı var. İlaç alınca hafifliyor ama tam olarak geçmiyor. Önceden iki şakağımdaydı. Şimdi sadece sağ şakağım oyuluyor gibi ağrıyor. Ateşim şuan 36.7 . Önceden 37.2 lere çıktığı oldu. Öksürüğüm de var. Boğazımın ve dilimin resmini ekledim. Halim pek yok. Acaba taş düşerken iltihaba mı sebebiyet verdi. Doktora gidip bir antibiyotik alsam mı? Birde aşırı rüzgarlı havalar. Acaba onun etkisinden mi diyorum baş ağrısı? Ne yapmalıyım Doktor Bey. Şimdiden teşekkur ederim.
Düzenleyen frd - 9 Saat 32 Dakika önce Saat 12:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120535 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor. Grip geçiriyorsunuz.
Böbrek taşlarının en büyük sebebi, D vitamini eksikliğidir. Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için. Ağustos ayında ölçüm yaptırıp, sonucu yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 5 Saat 39 Dakika önce Saat 15:55 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|