Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 23 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiss
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu23 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiss

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 735
Mesajın Direkt Linki Konu: 23 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini hiss
    Gönderim Zamanı: 18 Ara 2011 Saat 21:53
merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim oğlumuz olacak Allah kısmet ederse ama ben hemen hemen hiç hareket falan hissetmiyorum.. 
nadiren seğirme gibi anlık hareketler hissediyorum ama dediğim gibi çok nadir. 
hissedebilenler var mı daha net. ? bendeki problem mi? neden hareket etmiyor olabilir ? çikolata falan yiyorum ama hareket etmiyor işte 
CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry
millet 20 21 haftalıkken hissedebiliyorlarmış. görüyorlarmış gerindiğini falan.. ne bileyim.. çok üzüldüm kafama takıldı sorun ne olabilir?

Düzenleyen lagrima - 18 Ara 2011 Saat 21:54
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4445
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2011 Saat 23:01
o seyirme dediğin hareketleri hissediyorsan  dr gittiğin zaman sana bir sorun yok diyorsa sorun yoktur cnm
birde bazı bebekler çok fazla hareketli olmuyorlar mesela fatoşun bebeğide öyle çok oynamadığını söyler
benim bebeğimde erken hareketlendi gün içerisinde 2 yada 3 kez hissettirir kendini ilerleyen günlerde iyice büyüyüp yeri dar gelmeye başladığında sen bile şaşıracaksın tepinmelerine Pig
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2011 Saat 23:12
Canım Nurten'e katılıyorum, benim cadının hareketlerini erken hissettim ama bu zamana kadar çok fazla oynamıyordu, daha yeni hareketlendi cadı, bizim neredeyse 6,5 ayımız bitti Smile Hem genelde bebeklerin hareketleri ağırlığı 500 gr. aşınca daha rahat hissedilirmiş, sende yakında daha net hissedersin güzelim, düzenli doktor kontrolüne gidiyorsan, korkulacak hiç bir şey yok merak etme Smile
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2011 Saat 12:10
teşekkür ederim doktoruma da sordum 24. haftadan sonra anca yavas yavas hissetmeye başlarsın dedi.. ne bileyim kimi görsem 18 20 haftada hareketlerini hissetmeye başlıyormus da dedim bende anormallik var..
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2011 Saat 12:14
Çok kilo aldıysan ondan olabilir yada yumurtlama dönemin normal hesaplamaların dışındadır gerçek haftan 23. hafta değildir. daha bir çok sebep olabilir bence boşuna üzülme doktorun her kontrolde mutlaka bebeği takip ediyor bir sorun olsa söylerdi sana 
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2011 Saat 12:26
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Çok kilo aldıysan ondan olabilir yada yumurtlama dönemin normal hesaplamaların dışındadır gerçek haftan 23. hafta değildir. daha bir çok sebep olabilir bence boşuna üzülme doktorun her kontrolde mutlaka bebeği takip ediyor bir sorun olsa söylerdi sana 

zaten adet tarihime göre hesaplarsam 24 haftayı geçiyor geç döllenmem oldugundan ultrasonla benim hesaplarım aynı yönde gidiyor.. kilo alımım normal gibi ama göbeğim baya çıktı ondan oalbilir haklısınız. teşkkürler.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.