|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 813 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:30 |
hocam size daha önce yazmıştım...50 yaş 48 kilo bayan.. sadece sol kulağımda çınlama ve ara ara tizleşen ve hiç geçmeyen çınlama var... siz de illadin damla verdiniz... ben ilacı yeni edindim... bir de şikayetlerimin tamamını yazayım hocam... bu şikayetlerle illadin yine doğru bir ilaç mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120527 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kulak basıncı ve kulak içi sıvı", SADECE ve sadece Öztaki borusunun Griplerde olan ödem sonucunda
kapanması ile olur. Türk tıp fakületelerinde 70'li yıllardan beri Fizyopatoloji dersi okutulmadığı için, Türk doktorları hastalıkların oluş mekanizmalarını bilmezler! Bu ödemi de bir tek İliadin ve benzeri burun damlaları benim anlattığım şekilde uygulandığında giderir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|