|
Kan tahlilleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selcuk2727 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Saat 24 Dakika önce Durum: Aktif Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcuk2727
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Saat 14 Dakika önce Saat 22:50 |
Sayın hocam merhaba. Kızım 11 yaşında kendiyle otobüste yolculuk ederken birden icerinin hafasindan daralma baş donmesi iyi değilim nefesim kesiliyor dedikten sonra 5- 10 saniyelik bayılma surecinden sonra ayildi. Halsizlesti. Acile götürdüm yapılan muayane sonucunda birşey çıkmadı tansiyon anı düşmüş olabilir denildi. Ertessi sabah çocuk Dr götürdüm süreci anlattım vazovagal senkop atağı geçirdiğini. Söyledi yaklaşık olarak bu süreçten 6 ay önce yapılan kalp muayanesi de herhangi birşey çıkmadı. Direncsiz kalmicak. Vucud direnci dusmuyecek dedi.viral durum olabilir dedi. Yapılan tahlillerde. Wbc 3.90 .. lenfosit # 1.44( monosiit % 11.7.( hct 35( pct 0.39 ..( CRP 7 )..D vitamini 20 ) IgE 435 ) geldi. Ref aralığı olumsuz gelenler. Bazı yorumlarınızda Lösemide PLT degerleride önemli demişsiniz .PLT değerimiz 383. Bu değerlere ve süreç durumu için sayın hocam değerlendirmenizi rica ederim saygılarımla. Tsklr.
Düzenleyen Selcuk2727 - 19 Saat 53 Dakika önce Saat 23:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|