Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Sağlık
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kan tahlilleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kan tahlilleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Selcuk2727 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Selcuk2727 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kan tahlilleri
    Gönderim Zamanı: 19 Saat 32 Dakika önce Saat 22:50
Sayın hocam merhaba. Kızım 11 yaşında kendiyle otobüste yolculuk ederken birden icerinin hafasindan daralma baş donmesi iyi değilim nefesim kesiliyor dedikten sonra 5- 10 saniyelik bayılma surecinden sonra ayildi. Halsizlesti. Acile götürdüm yapılan muayane sonucunda birşey çıkmadı tansiyon anı düşmüş olabilir denildi. Ertessi sabah çocuk Dr götürdüm süreci anlattım vazovagal senkop atağı geçirdiğini. Söyledi yaklaşık olarak bu süreçten 6 ay önce yapılan kalp muayanesi de herhangi birşey çıkmadı. Direncsiz kalmicak. Vucud direnci dusmuyecek dedi.viral durum olabilir dedi. Yapılan tahlillerde. Wbc 3.90 .. lenfosit # 1.44( monosiit % 11.7.( hct 35( pct 0.39 ..( CRP 7 )..D vitamini  20 ) IgE 435 ) geldi. Ref aralığı olumsuz gelenler. Bazı yorumlarınızda Lösemide PLT degerleride önemli demişsiniz .PLT değerimiz 383. Bu değerlere ve süreç durumu için sayın hocam değerlendirmenizi rica ederim saygılarımla. Tsklr.

Düzenleyen Selcuk2727 - 19 Saat 11 Dakika önce Saat 23:11
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.