|
Sac dokulmesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:19 |
Kadır hocam selam...yanlış yere yazdim biraz once galiba. Kizim 11 yasinda saçları 10 gundur aşırı dökülüyor tararken hadi neyse ama taradıktan sonra bil e avuç avuç.. sacları once telli sarı ve bellerine yakin uzundu ki hep uzun hic dökülme olmuyordu ..hadı kestırdık omuz hizası hala dökülüyor taramaya korkuyor cocuk normalde 2 tel dökülen sac avuç avuç niye dökülsün..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120499 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Soya çekim olabilir.
2- Uygunsuz sabun/şampuan. 3- Stres, sıkıntı, üzüntü. 4- Talium (fare zehiri) zehirlenmesi.
|
|
![]() |
|
Nanac ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam soya çekim yok cnk öyle dökülen yok..üzüntü stres yani ders stresi varsa bilemem fare zehri hic yok..şampuan bebekliğinden beri aynı kullanıyorum...bilemedim hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|