|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
htcserra ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 00:55 |
Iyi geceler hocam.8 aylik oglum var emziriyorum ve ekgidaya da yavas yavas basladim.soyle bir sorum.olacakti.2 gundur bezi kuru yani fazla idrar yapmiyo.ge
ce de sabaha kadar emiyo hem de sık araliklarla ama bezi yine kuru kalkiyo.normalde baya bi doku oluyordu acaba bi sorunmu var hocam telaslandim.bu arada oruc tutuyorum onunla bi alakasi olabilirmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120471 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sual her yaz sorulur......
Yazin havalar sicak oldugundan, vucut suyunun buyuk bir kismi, ter ile uctugundan, idrar azalir. Bobrek hastaligi olsa, cocugun vucudunda ODEM olusur, teri idrar kokar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2015 Saat 00:39 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|