Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 10:09
hocam merhaba kızım 11 aylık ve bır suredır ıshal olmustu bır ara gecer gıbı oldu 1 haftadır yenıden  basladı.tahlıl yapıldı kakadan enfeksıyon olmadıgı soylendı .suan patates pırınc muz agırlıklı yedırıyorum su ve yogurt verıyorum ancak kakası bır defasında< katı ıse dıger bezınde sulu cıkıyor onceye nazaran topladı katıldı bayagı ama kaka sayısı gunde onceden bır kereydı sımdı ıse 4 kere   d r. ıse mılupanın bır maması varmıs ıshal ıcın onu onerdı bol bol cay ve kola ıcırmemızı soyledı sız ne tavsıye edersınız hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120471
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 10:30
Kaka sayısı günde 7 defadan fazla olmadıkça ishal denmez. Boşuna uğraşmışsınız.
Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 11:45
Doktorunuz 11 aylık çocuğa bol bol çay ve kola mı içirmenizi söyledi?!Shocked Pes!..

Yukarı Dön
sevde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 33
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 12:37
dr. a telefonda sorunca getırın goreyım dedı bızı boyle yonlendırdı .evet hocam bol bol cay ve kola ıcırın bırde tuzlu ayran verın dedı bunları genelde bız yetıskınler uygularız ama bırsey olmaz verın dedı kafama yatmadıgı  ıcın vermedım sıze danısmak ıstedım.azı dişlerı patlamıs bununlada alakalı olabılr dedı ıshali..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120471
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2010 Saat 13:13
Enteresandır, ama hakikaten "gazı çıkmış" kola ishalde işe yarıyor. Tabiiki tek başına vermek, yeterli olmaz ( hele anne sütü varken, sadece anne sütü ilaç gibi iyi gelir) . Dişler ishal yapmaz. Eczanede ishalde verilen "Tuz&Şeker" eriyiklerini çocuklar sevmiyor ve  içmiyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.