|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2017 Saat 22:30 |
hocam tatildeyiz 4.5 yasinda oglumunnkulak.agrisiyla sarsildik hemen illadin basladim ve dolven..
bizdede biraz ishal bas agrisi var..bu aralar yukaridaki virusten bahsediyorlar..napalim hocam bizimki boyle birseymi..bizi aydinlatirmisiniz
|
|
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
birde 3 aylik hamileyim ona etki edermi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Coxsackie virusu.. Grip benzeri hastalik yapar, bazi doktorlar yeni duyduklari icin, cok samata yapabilirler, onlarin gazina gelmeyin.. Sadece; atesli devre biraz uzun surer ( 1 hafta surebilir).. Gerisi aynidir.. Bu hastalikta da; WBC(Lokosit) degeri dusuktur.. Bebege bilinen bir zarari yok! |
|
![]() |
|
hocam oglumun kulak.agrisinin illadinin 2inci gunu agrisi hala gecmedi 3 gunu tamamladiktan sonra napsam..gecmezsse bactrimmi baslamaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120461 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gune uzatin.. baska bir sey yapmayin.. Lutfen eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
hocam tarih 29 agustos kulak agrisi domununca olmuyor.ama bur una silerken yada hapsirdiginda iki kulaginin acidigini soyluyor.artik damlada yaptirmak.istemiyor..kendiliginden gecermi..gribide devam.ediyor burnu koyu yesil akiyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiiki, kendiliginden gecer!! Burun deliklerine; gunde:2-3 defa, SiccNasal krem, (mercimek kadar) surun..
|
|
![]() |
|
damlasiz kulak agrisinin gecebilecegini soylediginize ne kadar sevindim size anlatamam..artik.damla fobisi oldu katoyuen damlattirmiyordu cunku..hen bahsettiginiz kremi edinecegim.tesekkir ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|