Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zatürre başlangıcı.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumzatürre başlangıcı.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecelem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: zatürre başlangıcı.
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 11:03
Merhaba Hocam,
çalıştığım işyerinde bir arkadaşıma zatürre başlangıcı diye bir teşhis koymuşlar,
çok bulaşıcı olduğunu söylüyorlar.Beniz 27 aylık bir kızım var,bu hastalığı ona taşırmıyım
diye sormak istiyorum.Ayrıca ben kızımı halen emzirdiğim için etrafımdaki insanlar ruhsal sorunların var ya da uzaylısın diyorlar.Artık çocuğu rahat bırakmalıymışım,sizce de ben uzaylı mıyım.........Confused
Saygılar hocam...
elo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120461
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 13:26
Bu yeni icat "Zatürre başlangıcı" teşhisi, tamamen şarlatanlıktır. Eğer başka bir doktor, zatürre olmadığını ispatlarsa, "-Ben zaten zatürre demedim.." diyerek paçayı kurtarmanın bir hilesidir. Zatürre ya vardır, ya yoktur.
Zatürre olan bir şahısta  dakikadaki solunum sayısı 60'ın üzerindedir. Sadece bu bulgu yoksa kesinlikle zatürre yok demektir. Bazen basit hastalıkları ,hastanın gözünde büyüterek prim yapacağını sanan zavallı doktorlar vardır. Onların tuzaklarına düşmeyin.
Hastalık her ne ise doktorlar taşımadığına göre sizde taşımazsınız. Palavralardan uzak durun.
Meme vermenizin hiçbir sakıncası yoktur. Anne memesi vermemiş kadınlar vicdan azabı çekmemek için, sizin de aynı hatayı yapmanızı isterler. Kimsenin lafına bakmayın, çocuk ne zaman isterse bırakır. Size benden aferinStar 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.