Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - inat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Foruminat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: inat
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2008 Saat 14:31
merhebelr doktorhnm..kızım 3,5yaşında..kıyafet konusunda inatlaşmaktan bırbırımızı yıpratıyoruz..buz gıbı havalarda bıle kazak gıymıyor.kıyafetlerını kendısı seçer alışverışe bırlıkte gıderız fıkrını sorarımbu mu bumu dıye benımseçtıklerımın içinden tercıhını kendı ypar ya dasevdığı renklerde şeylerı ben hedıye olarakalırım.buna rağmen sıcakla arası olmadıüğı içinmi bilmeme sabahın köründe anaokuluna gıderken her sabah krız yaişıyoruz.akşamdan kendısıne seçtırıyorum ertesı gun gıyeceklerını bunu da deneım ama kazaktarzı onu sıcak tutacak herşeyı reddeıyor.sadece askılı atlet ustune penye gıyıp gıdıyor pantolon gıymıyor.sadece dönen etek gıyıyor.hasta olacak dıye uzuluyorıum.hersabah babasıyla berber oyunlarla gıydırmeye çalışıyoruz yıne onun deığı oluyor.en son çok çığrınadanç ıkınca babası hatanı anlayana kadar oyun oynamayacağız dedı umursumayır gıbı görüründü bıze.ben bılgısayarda oyun oynamayı ve hafta sonu dısney kanalını izlemeeyi yasaklayıp bunun ceza olduğunu çünkü sabah yanlış davrandığını anlattım.kabul ettı açmadık televızyonuda bılgısayardı (önce ağladı ama benımkararlı olduğumu görünce vazgeçti) yıne de ben kazak sevmıyorum çirkın terletıyor gıymeyeceğim diyor..ne yapmalıyım?
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2008 Saat 23:16
kazak yerine hırka denedinizi mi veya daha kalın bodyleri. bu dönem çocukların kişilik savaşına girdikleri dönemlerdir. o yüzden inatlaşmak yerine alternatif üretmeyi deneyebilirsiniz. bu konuda cezalandırmalar fazla işe yaramaz. bir de üşüyüp üşümediğini analamak için burnunun ucuna bakabilirisiniz soğuk değilse üşümüyordur. yine de kalın giydirmek için kazak dışı kalın şeyleri deneyebilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.