Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kalp hastası bebeğim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkalp hastası bebeğim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ecrinceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 19:25
selam hocam  çok şükür ecrin daha iyi  öksürüğü ve hırıltısı azaldı sadece geceleri biraz artıyor ben bal ve limona sabah akşam devam ediyorum  bir tatlı kaşığı çok mu sizce birde ıhlamur  adaçayı papatya ve çok küçük bir parça  taze zencefille çay hazırlayıp içine bal atıp içiriyorum bir zararı olurmu 30 cc zor içiyor çok vermiyorum bu günde sağlık ocağında arayıp domuz gribi aşılarının yarın geleceğini söylediler  şu anki grıbel enfeksiyonu devam ederken vurula bilirmi  bu ay 12 ay aşılarıda var  aralıkları ne kadar olsun iki aşının sanırım  aynı zamanda vurulmaz cevablarınız için şimdiden teşekkürler hocam iyiki varsınız
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120458
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 21:35
Aşıyı mutlaka yaptırın. Öbür aşılarla arası önemli değil, ölü aşı olduğundan istediğiniz ara ile olur. Kızamık aşısı 1 ay sonra olsun..
Yukarı Dön
ecrinceylin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 22:18

hocam bitki çayı için ne dersiniz  avsd li olduğu için bağışıklığı kuvvetli olsun istiyorum  ama  bir yandan da zararlı bir şey vermekten korkuyorum eczanemize bağışıklık kuvetlendirici sorduğumda  propolmar adlı ekinezya içerikli içinde çinko  c vitamini mentol bal arı sütü olan bir şurup verdi  ama ecrin her gün 8/1 aldoctone 8/1 enapril vegünde  2 kez 1 damla digoksin kullanıyor bu ilaçlarla etkileşimi olurmu şurubun üzerinde hiç bir yan etkisi yoktur diyor ama ben sizin fikrinizide almak istedim ameliyatımıza yaklaşık  6 ay var ben nekadar dışarı çıkarmasamda  kalabalığa sokmasamda  2 yada 3 ayda bir bronşit olup antibiyotik kullanmak zorunda kalıyoruz bu antibiyotiklerin ameliyatını olumsuz etkilemesinden çok korktuğum için bağışıklığını güçlendirmeye çalışıyorum ne yazıkki iştahlı bir çocuk değil doğal yollarla tam beslenemiyor o yüzden bütün çabam hocam beni anladığınızı düşünüyorum  ve size çok teşekkür ediyorum hocamKizBebek

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.