şeniz Yazdı:
HaYaL Yazdı:
canım geçmiş olsun tek bukadar olsun yaa. bende başlığı görünce korktum valla. sonuçta herşey onların sağlığı için. benim bebişim bböbreklerindeki bir rahatsızlık yüzünden daha 1,5 aylıkken yaşadı bunları. üstelik sadece kan vermedi. çekilen bazı filmlerde damar yolu açıldı eline kelebek dedikleri şeyden taktılar ve 3 saat öyle kaldı yavrum kartonlarla falan. canını sıkma önemli olan sağlıklı olmaları ve hepimiz bunun için uğraşıyoruz |
evet canım ya yeter ki sağlıklı olsun dün 2 tüp kan aldılar çok uzun sürdü.bu da beni çileden çıkardı.daha önce de 4 aylıkken kan aldılar.karaciğer fonksiyon testleri için.çok şükür bir şey çıkmamıştı.benim kardeşlerim vardı ben ilkokul yıllarındayken biri 10 aylık diğeri yaşına girecekken vefet ettiler.depo hastalığı vardı yani karaciğer büyümesi metebolizmasında sorun vardı.3sene arayla öldüler.son kardeşimin doktoru Benal hanımdı.hep ona giderdik.fakat kurtaramadık.ben de evin tek kızı olarak kaldım.çok zor günler geçirdik.çok şükür bende ve oğlumda bir sorun yok.inşallah Allah benim oğluma oğluma ömür versin.Babam ve annem nasıl mutlular Batuhanla... |
canım başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm. Allah geride kalanlara uzun ve sağlıklı bir ömür versin.