|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haz 2017 Saat 00:31 |
7 yasina 2 ay kaldı kızımın. Kalpte ufurum var demisti aile hekimimiz. Çocuk kardiyolojiye gittik bugün. EKG ve eko çekildi. Kızımin kalp kapakcigı 3 yapraklı olmasi gerekirken 2 yaprakliymus.doğumsal bi anomali olduğu. Hayatına normal bir şekilde devam etmesi gerektigi spor yapabileceği,senede 1 kontrole gitmesi gerektiği,her 2 cocuktan birinde görüldüğü bu şekilde durur ilerlemezse bi sıkıntı olmayacağı söylendi. Size eko sonucunu yollamak istiyorum. Tani:Bikuspit aort kapak ve mitral kapak prolapsusu. Bu tür hastalarin yaşam süreleri kısa midir? Cok korkuyorum. .😢
|
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim koyamadim. Kadir bey size özelden yollasam sonucu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardiyoloji daha iyi bilir, onlarin takibinde olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|