Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hızlı nabız  ve kalpte  ufurum..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHızlı nabız ve kalpte ufurum..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hızlı nabız ve kalpte ufurum..
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2017 Saat 23:08
Kızım 3 ay sonra  7 yaşına girecek. Bugün Sağlık ocağına gittik.sağlık raporu almaya. Doktor kalbini dinledi  kızımın. Kalbi çok hızlı atıyor  ve zayıf dedi. Kalbinde ufurum var dedi😢bi hastalık geçirdi mi dedi?kış bitiminde bronşit geçirdi dedim.bu yaşlarda olabilir  dedi.1 yıl sonra  gene getirin dinleyelim dedi. O zaman  ufurum varsa Kardiyolojiye gidin dedi.çok kaygiliyim. Çok kötüyüm.kalbini dinledim,dakikada 116  defa ölçtüm. Dr beni çok telaslandirdi?1_ Bu ufurumin nedeni ne olabilir? 
2-kalbi çok mu hızlı atıyor? Cok mu anormal, ne t
Yapayım sizce 😢

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120458
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 00:36
Bu yasa gelene kadar, kimsenin duymadigi "ufurumu" duydu !!! Oylemi?? 
Boy ve kilosuna bakin.. Kalbi delik olanlarda ve  kapak rahatsizligi olanlarda, gelisme geriligi vardir.. 
Gelisme geriligi yoksa, kalbinde de bir sey yok demektir. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2017 Saat 00:40
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 00:59
Cok tesekkur ederim kadir bey  .sizi cok seviyoruz. İyi ki varsınız. İçimi rahatlattıniz. Kızımda gelisme geriliği yok çok şükür. .
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2017 Saat 19:14
Peki dakikada 116 defa  atması normal midir kalbin? Dinlenir vaziyette bu kadar  atıyordu. Çok teşekkürler şimdiden  kadir bey .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120458
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2017 Saat 06:15
Gene anlatayim:
        YAS:                                     DAKIKADA KALP ATIMI:
--------------------------------------------------------------------------
  Bebek (1-12 ay) ........................     100-160
            (1-3 yas).........................       90-150
            (4-5 yas)..........................      80-140
            (6-12 yas).........................     70-120
 Adolesan (13-18 yas).......................   60-100

Lutfen soru sormadan once:
-Ya arastirin..VEYA
-Ben cevap verdi isem, daha hala israrla sual sormayin.. Onemli olani cevapliyorum, gereksiz olani sizin
tekrar sormaniza gerek YOK! Bahs etmedi isem, gerek yok demektir. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haydibebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2017 Saat 17:03
Peki teşekkür ederim. Haklısınız gerekli görseniz  siz cevaplardiniz. .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.