|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2018 Saat 15:12 |
Kızım 32 aylık 2 gün ateşlendi çok yüksek değildi keyfi de yerinde idi çarşamba gece ateşi hiç düşüremedim sabahına doktora gittik akinti nin ciğere inmeye başladığını söyledi ciğerler kalın bir ses duyuyorum dedi eczanede karışım burun damlası yaptırdı siz kullanmayın dediniz hiç başlamadım ben de size sorum şu akinti ciğere iner mi damlayı kullanmayınız sorun olur mu diyelim ki ciğerlere indi nasıl anlarım bu arada çarşamba öğlen ateşinin düştü ve şu an yok burun akıntısı ve öksürük mevcut balgam li öksürüyornefesi dakikada 32 saydım şu anda sıkıntılı mi sizce
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey kızım saat 3 de uyudu uyandığında ateşi 38 olmuştu tekrar dün hiç yoktu bugün yine çıktı bu durumda doktor antibiyotik başlanacak dedi ne yapmalıyım neden.çıktı acaba ateşi tekrar ciğerler de mi sıkıntı var acaba
Düzenleyen Ahmetsaid - 01 Şub 2018 Saat 18:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiyenin bu sahtekar doktorlarini anlatmaktan ben biktim... 1- Burun veya Geniz akintisi, akcigere NASIL INER!! Sizin hic nefes borunuza, bir "su zerresi" kacmadi mi? Aninda, bogulur gibi oksuruk krizine girmediniz mi???? Bu AHMAK doktorlara gore, bu akinti nefes borunuzdan ( baska yol yok), Akcigerlere inecek ve siz hic farina varmayacaksiniz... Ne diyeyim!!! 2- ".... ciğerler kalın bir ses duyuyorum dedi .." Tam bir assagilik sahtekar olmanin yaninda, son dereced CAHIL bir doktor... Hangi Tip kitabinda; "kalin bir ses" diye bir Akciger sesi okumus???? Turkiye'de Tip egitimi iste bu kadar assagilik bir seviyededir.. Ahmak; daha Akcigerde duyulan seslerin adlarini bile bilmiyor.. "Kalin bir ses", "Kaba raller", "Hisirti", uydur babam uydur. Sahipsiz koy buldular, havlayip duruyorlar. Sakin bu sahtekarin hicbir dedigine inanmayin... ATES + Agizda pis koku + Dilin tamamini kaplayan pas tabakasi olmadikca, antibiyotik baslamayin.. SAKIN: Karisim burun damlalarini kullanmayin.. Cogu sahtekar bu damlalarin icine, "Argyrol" denilen Gumus nitrat ilave ettirir..Hepsinde de; Kortizon vardir.. Tamamen goz boyayip, aileleri aldatmak icin uydurulmustur.. Kimyasal yanik ile, burun icinde tahris yaparak, sislikleri azaltirlar ve Kortizon ile sizin bir sey farketmemenizi saglarlar. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2018 Saat 20:01 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Nefesi sıkıntılı çok sık nefes alıp veriyor ve hiriltili yarın gideceğim mecburen doktora kan sayımı yaptırsam mi yoksa hemen antibiyotik diyir çünkü neden 1 gün ara verip ateş tekrar çıktı 38.8 leri gördük ibufen verdim düştü şu anda tekrar etmesi neden dır 32 aylık wbc değeri kaç olursa antibiyotik gerekir bir sorum daha olacak burnunu tıklayınca hiriltili nefes devam ediyor ciğerler den mi acaba
Son sorum da şimdi burnu için serum fizyolojik mi yoksa illiadin mi kullanmalıyım Düzenleyen Ahmetsaid - 02 Şub 2018 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
Lockam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hayırlı akşamlar 10 aylık oglum bu güne kadar sıfır ılacsız ama çok hasta oluyor 2 hafta önce hastaydı sımdı yıne oksuruk ateş ne yapmam gerekıyor hocam hırıltı da var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Cok mecbur kalmadikca; atesi DUSURMEYIN.... Ates; vucut savunmasidir. 2- Bu yas icin; 15.5 ustu antibiyotik gerekebilir. (sart degil) 3- Burnu icin, once; Serum fiz kullanin, rahatlamazsa, veya kulak agrisi olursa, Iliadin damla kullanin.. 4- Eski mailleri okumadan sual sormayin. HER KIS; cocuklar cok hasta olurlar.. Hele okul/kres yeni baslayanlar ilk 2 sene daha sik hastalanirlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|