Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonrası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip sonrası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hcolak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hcolak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonrası
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2018 Saat 22:28
İyi günler hocam. Oğlum üst üste 2 kere grip geçirdi. 40 41° ateşlendi. Birkaç kere calpol verdim. ishal öksürük derken  geçti. Asıl sorum şu :Gripten sonra çocuk kardiyolojiye gitmeye gerek var mı? Grip mikrobunun kalbi yorduğunu okudum. Ve bu şekilde kalp yetmezliği yasayan çocuklar oldugunu öğrendim. Ne zaman kalp Dr na gitmeli. Saygılarımla. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2018 Saat 04:31
Onu; Turk doktorlari, popolarindan uyduruyor...
Eskiden, ASLA Grip teshis etmezlerdi, simdi sahtekarliklari  iyice belli olunca, mecbur kaldilar Grip teshis
etmeye ama, hic "bir" muayene ucreti ile hasta salinir mi??? Boyle uydurmalarla, halki korkutuyorlar ve
HER Grip gecirene, EKG cekmek  istiyorlar ki;  fatura sissin... 

Turk doktorlari bir sey(???) onerdiklerinde, sizin cebinizden para cikacak ise (veya devleti kaziklayacaklar
ise) sakin inanmayin.. 

Yukarı Dön
hcolak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hcolak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2018 Saat 13:37
Çok teşekkür ederim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.