Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip sonrası bacakta sekme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip sonrası bacakta sekme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevcanerk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 83
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sevcanerk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip sonrası bacakta sekme
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2018 Saat 16:36
Değerli hocam sayenizde zor  geçen 7 gunu ve hastalığı geride bıraktık dokuntulerimiz geçmek üzere arada kaşınıyor  atesimiz bitti, göz kizarikligimiz geçti  ancak 2 gün önce başlayan ayakta sekme devam ediyor siz bu zamanın griplerinde bu olabiliyor  demiştiniz.  Ancak bir akrabam kendi kızının grip sonrasi böyle olduğunu ve ayağının hep aksak kaldığını soyledi. Grip böyle bir hasara sebep olabilir mi bu 3. Gun kas gevşetici ile ovuyorum  bazen normal yürüyor koşuyor zıplıyor bazen sadece tek ayağı ile diğerini seke seke yürüyor yada yuruyemeyip emekliyor özellikle uyandiktan  sonra çok korkuyorum endişelendim ne yapmalıyım. İnternette araştırırken geçici sinovit rahatsızlığını okudum bu mu acaba bizdeki de ibufrofen  surup  yazıyor sizce dogrumudur

Düzenleyen sevcanerk - 28 Oca 2018 Saat 02:19
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 03:49
Benim dediklerimi yaparsaniz (ilac kullanmazsaniz), hicbir aksaklik kalmaz..
Boyle durumlar icin verilen sacma sapan tedaviler, bilhassa igneler durumu daha kotu yapar.
Bilhassa boyle agrili durumlarda ASLA hic bir tur ignenin yapilmamasi gerekir.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.