|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevcanerk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sevcanerk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Oca 2018 Saat 16:36 |
Değerli hocam sayenizde zor geçen 7 gunu ve hastalığı geride bıraktık dokuntulerimiz geçmek üzere arada kaşınıyor atesimiz bitti, göz kizarikligimiz geçti ancak 2 gün önce başlayan ayakta sekme devam ediyor siz bu zamanın griplerinde bu olabiliyor demiştiniz. Ancak bir akrabam kendi kızının grip sonrasi böyle olduğunu ve ayağının hep aksak kaldığını soyledi. Grip böyle bir hasara sebep olabilir mi bu 3. Gun kas gevşetici ile ovuyorum bazen normal yürüyor koşuyor zıplıyor bazen sadece tek ayağı ile diğerini seke seke yürüyor yada yuruyemeyip emekliyor özellikle uyandiktan sonra çok korkuyorum endişelendim ne yapmalıyım. İnternette araştırırken geçici sinovit rahatsızlığını okudum bu mu acaba bizdeki de ibufrofen surup yazıyor sizce dogrumudur
Düzenleyen sevcanerk - 28 Oca 2018 Saat 02:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim dediklerimi yaparsaniz (ilac kullanmazsaniz), hicbir aksaklik kalmaz.. Boyle durumlar icin verilen sacma sapan tedaviler, bilhassa igneler durumu daha kotu yapar. Bilhassa boyle agrili durumlarda ASLA hic bir tur ignenin yapilmamasi gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|