|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2018 Saat 20:36 |
Hocam kolay gelsin oğlum 3 yaşında. Pasar günü 38.5 i geçmeyem ateşi oldu pzt günü hiçbişey kalmadı. Salı günü öksürük bol akıntı ve ateş tekrar geldi. Maksimum 38.5 oldu ve ilaçsız müdahalesiz düştü ateşimiz. Ama öksürük devam ediyor. Bugun doktora gittik cigerlerini dinledi röntgen istedi ve temiz olduğunu ama öksürüğün bronşlardan geldiğini söyledi ve mukotikle ventolin verdi.
Ben kullanmak istemediğimi söyledim şaşırdı güldü falan.. Şu an aşırı iştahsız üç dört çatal makarnayla duruyor iki gündür. Öksürüğü çok aşırı yoğun değil ama derin bi öksürük. Ben o ilaçları kullanmasam limon bal coldmixe devam etsem öksürük derine bronşlara iner mi? İlaçtan kaçarlen hastanelik olmaktan korkuyorum..İştahsızlık hiçbişey yememe durumu beni endişelendiriyor.. daha kötü olmayız dimi hocam çok tişk ederimm |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Mukotik ve Ventolin'i kullanmayin!!! Kendisi de biliyor yedigi halti .. Limonlu bal, oksurugun etkisini arttirir.. Bilakis, esas, o iki ilac gogusune indirir... Hastalik esnasinda, vucut enfeksiyon ile ugrastigi icin, bir de sindirim isi ile ugrasmak istemez.. Merak etmeyin, hastaligi gecince acisini cikaracak... O doktor musvettesinden de uzak durun.. Pust; her gittiginizde ( boyle sudan sebeplerle bile) Rontgen isteyecek ise, cocukta kesin Tiroid kanseri gelisir.
|
|
![]() |
|
emerlike ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sizin hakkinizi nasil odeyecegiz bilemiyorum o verdigi ilaclarin hicbirini almadimda kullanmadimda..oksurugumuz
COk cok azaldi ve su an saat gecenin 12:30 u ve biseyler yiyor istahi geri geldi dediginiz gibi..cok ama cok tesekkur ederim allah razi olsun sizin icin surekli dia ediyorum Allah saglik sihhatten ayirmasin ins.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EGER, o ilaclari kullansa idiniz, en az 1hafta daha hastaligi surerdi.. Zaten butun bu "pustluklari" bu yuzden yapiyorlar.. Hastalarin, tekrar tekrar doktorlara tasinmasini istiyorlar. Okumaya devam edin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2018 Saat 04:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|