|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acelyalisa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acelyalisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eki 2014 Saat 10:49 |
Iyi gunler Kadir bey ben grip olduktan sonra kizima da bulastirdim sanirim hapsurma burun akintisi oldu once sonra iki gun ishal ve ates olarak surdu kizim 22.11.13 dogumlu kilosu 8.200 boyu 71 cm peditus diye surup vermeyi denedim daha diline deger deymez asiri sekilde kusmasi oldu yenidogan doneminde de nurse harvey surup verdim diye aylarca fiskirarak kusmasi olmustu fitil ve arada calpolla atesini dusurdum tam iyilesti diyordum ishal basladi yine beline kadar cikiyor ve asiri oksuruk rahat uyuyamiyor simdi calpol disinda bi ilac veremiyorum zaten ilac yanlisi hic degilim ama ihlamur papatya vs icmiyor yemek yemiyor normalde zaten daha once size yazdigim gibi asiri inatci bi bebek yerde uyuyor besiklerinde yatmadigi icin cok donuyor uzeri acik uyuyor hep kalin giydiriyorum sadece ben ne yapmaliyim da ishalini ve oksurugunu duzeltebilirim cok ayrinti verdim ama tumden ele almanizi istedim kan tahlili onerir misiniz doktora goturmelimiyim bronsit veya zatureye cevirmesindem endise ediyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once eski mailleri okuyun. Nerede isi HER GUN ayni sualler soruluyor.
Okuyun, ondan sonar anlamadiginiz veya eksik buldugunuz konulari sorun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|