|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2014 Saat 01:43 |
Hocam size bahsetmiştim. KızlarıM 2 aya yakındır hastalar öksürük burun akıntısı hırıltılı uzun zamandır geçmiyor. Bu arada sizinle tanıştığım dan beri hiç doktora gitmedim sayılır. Yaklaşık 1 yıldır hiç muayene olmadık.
Çocukların bu durumundan dolayı ailem çok kızıyor bana. Hem doktora gitmiyorsun, hemde ilaç vermiyorsun, eziyet ediyorsun bu sabilere, takir takir Oksürüyorlar cigerlere bak nasıl ses geliyor. Kızım yarım doktor Candan eder. Madem doğrusunu biliyorsun neden 2 aydır hiç iyilesmiyorlar. .. vs vs vs Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. .. Ben doktorda değilim ki kendimden emin olayım burdan yazdığım anlatabildigim kadarıyla anlatıyorum. Sizde anlattiklarima göre yardım ediyorsunuz. Ama ya yanlış bişey yapıyorsam. Gerçekten hasta veya antibiyotik lik bi durum varsa da ben yok yok bişey diyorsan. Moralim çok bozuk hocam ne yapacağımı bilmiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotiklik bir durum olsa, once ATESI cikardi..
O "ailenize" sorun bakalim, kendileri cocuk iken, hic doktor yuzu gormuslermi???? SAKIN, boyle sudan sebeplerle, Turkiye deki doktorlara gitmeyin, cocugunuzu resmen verdikleri (Aferin, Peditus, Asist, Umca, Sudafed gibi) ilaclarla, Astim hastasi gibi yaparlar. Ornekleri eski maillerde cok miktarda mevcut. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Eyl 2014 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyorum hocam ilgili ilgisiz tüm mailleriniz abone olduğum için bana da geliyor ve tum cvplarinizi okuyorum. Ama işte bazen bunaltiyorlar. Çevredekiler en ufak öksürük tiksirikta Dr gidiyor. Dayıyorlar antibiyotigi yada öksürük ve akıntı baskilayici ilaçları 2 günde duzelmis görünüyor çocuk dediginiz gibi sonra bak hemen iyileşti ilaçlar ise yarıyor seninle 2 aydır hasta. Kendi ego için çocuklar ne halde deyip bi de beni baskiliyorlar. Sözüm dinlensin ya da en azından saygı duysunlar diye yakında yurtdışına gidip bende uydurma prof luk belgesi mi alsam ne... pufff ☺☺
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilmezmiyim..
Zaten bu millet bukadar keriz olmasa, bu sahtekarlar bu halki, bu kadar kolay kandirabilirlermi idi? Biraz sabirli olun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|