|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gülün adı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gülün adı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 May 2015 Saat 17:13 |
Kadir bey sizi gene rahatsız edicem ama kafama takılan bi kaç soru var
1.18 aylık oğlum üç ay evvel bronşiolit olmuştu ve iki ayda hırıltı şikayetimiz azalarak kayboldu ancak filmdeki az bi leke sorunumuz hep var...sorum kalan enfeksiyonu oğlum neden hala atmadı ciğrelerinden 2.oğlum terleyince yada az bi koşup oynayınca peşpeşe bi kaç kez öksürüyo bu normal bi durummu yoksa o ciğerdeki lekeylemi alakalı acaba.. 3.doktor bey hırıltı ve lekenin ciğerden atımının bu kadar geç olması alerjik bronşit izlenimi oluşturuyormu sizde ve en önemli belirtisi efor sonrası öksürük üç aydır hiç geçmedi sorularımla sizi bunaltmak istemiyorum aslında ama o kadar çaresiz hissediyorum ki çoğu zaman tek sığınak rabbimden sonra sizisniz benm için:(((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Cigerlerinde "leke" filan YOK!! Uyduruyorlar. Olsa bile, "Cocuk" tedavi edilir, "Film" degil... Atilacak bir seyde yoktur, hastaliklar Akcigerlerde hastalik yaptiklarinda, bir iz kalir, normaldir. Ayni eliniz kesildiginde kalan iz gibidir.
MISAL: Verem hastaliginin Akcigerlerdeki izleri; HAYAT BOYU KALIR.. 2- Normal.. Sakin; "oksuruyor" diye hareketlerini kisitlamayin. 3- Bronsit ve Astim'in Rontgen bulgulari YOKTUR. Akciger Filmlerinde; "hicbir sey" gorulmez. Bronsiolitte, nisbi bir ifrazat birikmesi ve bronslarda belirginlik olabilir, zamanla gecerler. Zaten butun DOMUZLUK; o Akciger Filminin cekilmesinde!!! Cekildide NE DEGISTI!!! Imam zaten bildigini okuyur.. Luzumsuz bir is. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 May 2015 Saat 19:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|