|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esaz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağu 2013 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2015 Saat 03:17 |
hocam kızım 10 aylık 10 kilo 75 cm. 3 gündür ateşli. ateş 39 u geçince 1 ölçek calpol veriyorum. yarım şişe şurubu bitirdik. az önce de ateş düşmeyince panik yaptım 15 dk arayla 1 ölçek calpol ve paranox fitil verdim. birşey olur mu hocam. kızımı emziriyorum. bugün de göğsümün içinde bir topak ve ağrı oluştu. çok korkuyorum ne yapmalıyım noluyor bize hocam. kızım 3 diş birden çıkarıyor. siz süt diş zarar vermez dersiniz ama doktor sadece boğazı biraz kızarık dedi. diştendir dedi. bir de kızım sırtına çıkacak kadar çok ve sık kaka yapmaya başladı. kakamız hep ishaldi zaten görüntüsü değişmedi ama miktar ve sıklık çok arttı. kaç gün daha devam eder. noluyor hocam.
|
|
12345678987654321
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Calpol ile ParaNox fitil; ayni ilaclardir.. Her iki ilacin 24 saat icinde; toplam 3'u gecmemesi gerekir.
ates ile ilgili konulari okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|