|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuhalselen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zuhalselen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 22:21 |
Sayin hocam havale ile ilgili kemiklekmis bir bilgiye sahibiz annelerimiz büyük annelerimiz hep bu sekilde bizlere öğrettik lerinden bunu savunmak ve kırmak bizim için epeyce zor oluyor açıkçası korkuyorum öyle durumlarda yok beyninde sorun olur yok bu cocuk iflah olmaz gibi söylemler sürekli etrafımizzda dillendiriliyor hocam makalenizi okudum havale cidden kalıcı bir hasar bırakırmi hala tereddüt ediyorum böyle bir durum oluştuğunda hastaneye koşmamak iciin ne yapabiliriz bizi aydınlatırsanız çok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar makaleden ve cevaplardan sonra, hala suphede iseniz, benim yapabilecegim fazla bir sey yok.. Sizin buyukleriniz de; Universite Giris imtihani suallerini calarak doktor olmus, belli zumrelere inanirlar artik..
O doktorlar da, ne lisan biliyorlar, nede kitap okuyorlar. Alismislar bir kere Imtahan suallerini calip, doktor ve uzman olmaya!! Boyle insanlara, boyle doktorlar bile cok. Gazeteler her gun yaziyor: Su otu yiyin, kanseriniz tedavi olsun, diye!! Tibbiye okumaya ne gerek var.. Gazete okuyun yeter.. Cok bile..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|