|
Kene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umayey ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 17 Dakika önce Saat 23:27 |
Hocam iyi akşamlar
Biz marmariste yaşıyoruz, pazartesi günü kızım saçında yürüyen birsey görmüş eliyle yakalamış, bana getirdi ve kene oldugunu gördüm. Hemen bir çubukla öldürdük. Bugün oksuruk vardı aşırı derecede, akşama dogru çok fazla istifra etti, şimdi de atesi var hocam. Kene kafasında biryeri ısırdiysa ve niz gormediysek, sonra kendi kendine çıkma ihtimali var mı, yoksa yapistigi yerde kaliyor mu? Ben baktım ama çok incelemedim kafa derisini, yada elinde tutarken virüs bulaşma ihtimali olmaz dimi? Bizimki herhangi bir gribal enfeksiyon mu nasıl anlayacağım acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kene ısırdığında başını deri içine gömer!! Bit veya pire gibi ısırıp gitmez!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|